Bayern vill ta Klopp från Liverpool
نوشته شده توسط : sebicycleclub

Liverpools 17-årige talang Ben Woodburn skickade inte bara ut Pontus Jansson och Marcus Antonssons Leeds ur ligacupen - han blev också den yngste spelaren någonsin att göra mål för Liverpool. Du kan ta ditt barn att bära fotbollströjor barn för att titta på spelet.

Liverpoolhistoria då Ben Woodburn hoppade in och blev Liverpools yngste målskytt genom tiderna. Gratulerar till deras seger hoppas att de kommer att kunna att återigen sätta på Liverpool tröja av seger. 77:e minuten hade den belgiske anfallaren även stor del i 17-årige Ben Woodburns 2-0 fyra minuter senare. Efter sju säsonger som Dortmundtränare valde Jürgen Klopp, 49, att skriva på för Liverpool under säsongen 2015/16. Detta är inte bara på grund av hans Philippe Coutinho tröja.

Klopp har varit sparsam med byten hittills under säsongen och har till exempel inte slängt in Divock Origi på planen trots att Liverpool haft en bekväm ledning och en match att spela av. Om du förväntar dig samma Billiga fotbollströjor, då kan du komma till vår hemsida.